Selecteer een pagina

Over ons

Passie voor de ontwikkeling van de mens

en passie voor gezondheid zijn onze drijfveren

Ons verhaal

Wij zijn Meike en Arjan. Vanuit onze passie zijn wij BijMei gestart om jou onze diensten te kunnen aanbieden. Daarmee komen wij steeds dichter bij onszelf omdat we doen waar we van houden. Dit wensen wij jou ook toe en helpen je daar graag bij!

Meike

Ik heb ruim 21 jaar ervaring in HR-advies en -ondersteuning. Mijn passie ligt bij leren en ontwikkelen. Zo specialiseerde ik me in opleiden en coachen. Ik volgde de opleidingen opleidingskunde en de beroepsopleiding voor loopbaancoach.

Als je werk doet waar je van houdt ervaar je hoe jij het beste bijdraagt aan de wereld. Werk is dan verbonden met wie jij bent. Werk geeft je dan zin. Werk is dan een vorm waarin jij zelf tot uitdrukking komt. Werk is dan vitaliserend: vol van leven en inspiratie. Werk is dan een kanaal waardoor jij liefde geeft.

Ik draag mijn steentje bij aan liefde in de wereld door je dichter bij jezelf te brengen en bij werk waar je van houdt. Als loopbaancoach doe ik dit met vragen en creatieve opdrachten. Een positieve benadering en persoonlijke aandacht kenmerken mij.

Ieder mens draagt eigen kracht en wijsheid in zich! Hier geloof ik in en verwonder ik me over. Ik ben een ‘spiegel’. Een ‘spiegel’ die je laat ontdekken: waar ligt mijn kracht, waar ligt mijn hart, waar liggen mijn mogelijkheden, hoe kan ik hiervoor gaan en mijn belemmeringen trotseren?

Arjan

In mijn werk ben ik altijd veel met cijfers bezig geweest. De ratio had daarbij de overhand tot ik jaren geleden ontdekte hoe waardevol mijn gevoel is. Vanaf dat moment ben ik cursussen gaan volgen voor Reiki, Shin-Do, meditatie en heb ik mijn opleiding Auratouch opleiding afgerond.

Het ontwikkelen van mijn gevoel gaf mij een betere balans in mijn leven. Mijn gevoel wil ik blijven ontwikkelen.

Daarnaast ontdekte ik mijn passie voor alles wat met gezondheid te maken heeft. De belangrijkste pijlers hiervoor zijn: een positieve instelling, een goede ademhaling, goede voeding, beweging en ontspanning.

Deze pijlers samen met verschillende energetische technieken  gebruik ik in mijn behandelingen. Ik leg de nadruk waar behoefte aan is. Mijn behandelingen zijn zo maatwerk voor een optimaal resultaat.

 

Onze missie

Het is onze missie om bij te dragen aan jouw geluk door:

Je te helpen je gezondheid te verbeteren

Je te helpen je passie te ontdekken

Je te ondersteunen om vanuit je passie te leven

Onze visie

Het is onze visie dat wanneer jij leeft vanuit jouw passie en in optimale gezondheid de wereld een betere plek wordt en dit inspiratie vormt voor andere mensen om jouw voorbeeld te volgen.

Meike 06-44990798

Arjan 06-18512033

info@bijmei.nl

 

Bereikbaar

Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur

BijMei

Aurelia 26
4814VM Breda