Selecteer een pagina

ENERGETIX

Magneetsieraden & Wellness

Sieraden in stijlvolle designs en voorzien van magneten voor een stimulerende en helende werking

 

ENERGETIX

Magneetsieraden & Wellness

Uitgebreide keuze sieraden: armbanden, hangers, ringen, oorbellen, horloges

 

ENERGETIX

Magneetsieraden & Wellness

Sieraden in diverse stijlen, in goud, zilver en rosé …

ENERGETIX

Magneetsieraden & Wellness

Sieraden voor dames, heren en kinderen …

ENERGETIX

Magneetsieraden & Wellness

Zelfs water kan profiteren van de kracht van onze magneten

De kracht van magneten

Al sinds de oudheid worden magneten gebruikt voor genezing van uiteenlopende klachten. In de moderne tijd wordt door wetenschappers hier steeds meer bewijs voor gevonden dat magneten daadwerkelijk een positieve werking hebben op het menselijk lichaam.

Eén van de ontdekkingen die onderzoekers hebben gedaan, is dat een magneetveld een stimulerend en regulerend effect heeft op de doorbloeding. Hierdoor verdwijnen zwellingen en ontstekingen en genezen wonden beter en sneller.

Daarnaast zijn er de vele positieve ervaringen van mensen die magneetkracht met succes gebruiken. Deze ervaringen waren zo fascinerend waarbij het ging om zo veel verschillende klachten dat dr. Verena Breitenbach er het boek “Eindelijk gezond!” over schreef.

Ervaringen met magneetsieraden

In haar boek “Eindelijk gezond!” beschrijft dr. Verena Breitenbach haar ervaringen als gynaecoloog in haar eigen praktijk. Overtuigd van de kracht van magneetsieraden en accessoires, gebruikt ze deze bij uiteenlopende ziektebeelden. De resultaten die ze daarmee bereikt zijn opmerkelijk. Reden genoeg om deze ervaringen en het onderwerp magneetsieraden voor een breed publiek toegankelijk te maken.

“Juist de combinatie van magneetkracht met medicijnen, alternatieve producten of zelfs acupunctuur kan vaak leiden tot een synergie van geneeskundige krachten. Mensen die ziek zijn hoeven niet zelf van alles te proberen en mensen die gezond zijn kunnen wanneer zij maar willen profiteren van de weldadige effecten van een magneetsieraad of magneetaccessoire” aldus dr. Verena Breitenbach.

Een greep uit de ervaringen opgetekend door dr. Breitenbach:

Allergieën

Artrose

Duizeligheid

Gewrichtspijn

Hoge bloeddruk

Hoofdpijn

Hormoonschommelingen

Huidaandoeningen

Menstruatieklachten

Migraine

Nervositeit

Ontstekingen

Reuma

Slaapstoornissen

Spierverkramping

Vermoeidheid

SportEX: magneetkracht tijdens je workout!

Voor een ieder die ook tijdens inspanning wil profiteren van magneetkracht biedt Energetix uitkomst met de sportarmbanden “sportEX”. Deze flexibele en duurzame armbanden zijn gemaakt van huidvriendelijke siliconen met sterke, waterdicht geïntegreerde magneten.

Wellness & more

Klein, sterk en krachtig. Het magneethart en de magneetstrip hebben de krachtigste magneet in het assortiment. Door het roestvrij stalen contrastuk kunnen deze accessoires vrijwel overal op het lichaam gedragen worden.

Bij diverse magneetsieraden en accessoires wordt koper toegepast vanwege de antimicrobiële werking. Niet voor niets werd koper door de eeuwen heen gebruikt vanwege de helende werking.

De toepassing van koper geeft het gebruik van de magneten een extra stimulans. Eenmaal de weldadige werking van de massage-accessoires ervaren, wilt u niet anders meer.

 

Twijfelt u nog? Vertrouw dan op onze zekerheden!

Niet tevreden? Tot 30 dagen na aankoop mogelijk om te retourneren

Gedurende 24 maanden garantie op gebreken

Vragen? Neem contact op!

info@bijmei.nl
Arjan 06 – 185 120 33

Bereikbaar

Maandag tot en met vrijdag 9:00 – 18:00