Selecteer een pagina

Loopbaancoaching

Sollicitatie advies

Energetische behandeling

Lifestyle advies

Loopbaancoaching

Juist deze tijd kan een tijd van bezinning op je loopbaan zijn. Wil jij meer voldoening uit werk halen? In een BijMei coachingstraject ontdek je :

de unieke kwaliteiten die je in je leven hebt ontwikkeld

jouw innerlijke drijfveren en jouw persoonlijke en professionele missie

wat voor soort werk het beste bij jou past

welke keuze(s) jij wilt maken voor je loopbaan

welke concrete acties je gaat ondernemen

Onze werkwijze

We bieden je een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. In dit gesprek maken we met elkaar kennis. We bespreken jouw loopbaanvraag, waar je naar verlangt en wat je nog belemmert. We bespreken ons aanbod en het te verwachten resultaat van het loopbaancoachtraject.

Een loopbaancoachtraject, waarin je jouw loopbaankoers onderzoekt en bepaalt, bestaat doorgaans uit een cyclus van zes bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur. We werken met de methode voor loopbaanbegeleiding van Adriaan Hoogendijk. Een inspirerende en gedegen methode die zich heeft bewezen in de praktijk. We doen oefeningen en je gaat aan de slag met diverse opdrachten, die passen bij jou en jouw loopbaanvraag. Tot slot maak je jouw actieplan om jouw loopbaan te ontwerpen.

Sollicitatie advies

Als vervolg op het loopbaancoachtraject, kunnen we je afgestemd op jouw behoeften ondersteunen met het benaderen van de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van een sollicitatiebrief, je profiel op LinkedIn, het opstellen van je cv of het voorbereiden van een sollicitatie- of netwerkgesprek.

coaching

Energetische behandeling

Een energetische behandeling geeft je net even een extra boost energie en zorgt ervoor dat de ‘vuile’ of negatieve energie wordt opgeruimd.

Oriëntatiebezoek

Kom je voor de eerste keer, dan is dat een oriëntatiebezoek. Dan staan we langer stil bij de reden van je bezoek en nemen we de tijd om je uitleg te geven over wat je kan verwachten van de behandelingen. Als afsluiting doen we een korte healing. De prijs voor deze eerste sessie is €20.

Vervolgbezoeken

Tijdens de volgende behandelingen behandelingen, die ongeveer een uur duren, bekijken we wat voor jou op dat moment het meest prettig en geschikt is om mee te behandelen. Dit kan Reiki zijn, Aura- of Chakrahealing, het gebruik van Sjamanistische technieken of een combinatie van deze methoden. De prijs van een vervolgsessie is €45.

Het doel van een behandeling is om jouw energetische balans te herstellen, blokkades op te heffen, negatieve energieën te verwijderen en healing in gang te zetten.

Wat je hiervan kan merken is dat je een betere ‘aarding’ hebt, lekkerder in je vel zit, en/of je minder angstig voelt. Bijkomend voordeel is dat healing altijd ontspannen werkt. Dat is het resultaat van een uur volle aandacht voor jou!

Lifestyle advies

Tijdens je bezoek voor een energetische behandeling kijken we ook naar de ‘levensstijl’. Dit kan namelijk van grote invloed zijn op je gezondheid. Vaak zijn relatief eenvoudige veranderingen mogelijk die samen met de energetische behandeling in belangrijke mate tot een verbetering van je gezondheid kunnen leiden.

Denk hierbij aan je eet- en drinkgewoontes, maar ook aan ontspanning en inspanning. We schrijven je geen dieet of iets dergelijks voor, maar je krijgt wel concrete tips mee om aanpassingen in bepaalde gewoontes te veranderen.

Energetix magneetsieraden & accessoires

Naast onze diensten zijn we ook erg enthousiast over de producten van Energetix. De magneetsieraden en accessoires hebben een gezondheidsbevorderende werking.

Graag nodigen we je uit om er hier meer over te lezen. Je vindt hier ook de webshop waarmee je direct een sierraad of accesoire van je keuze kan bestellen.